Lantbruk, lager och Industrihallar

Stor flexibilitet och kort process

Vi levererar alla typer av lagerhallar, maskinhallar och industrihallar, både isolerade och oisolerade. Vi projekterar och bygger alla typer av stallbyggnader till lantbruket. Skräddarsy ditt stall tillsammans med Fjössystem Bygg.

Vi använder alltid stål till den bärande konstruktionen, detta ger en stor flexibilitet både i utformning och användning av byggnaden men inte minst ger det en kort byggprocess. Med en stålkonstruktion så säkerställs lång livstid och en stabil och trygg konstruktion som tål alla typer av väder.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till fast pris. Våra hallar har en kostnadseffektiv konstruktion med hög utnyttjande grad. Den utvändiga fasaden anpassas efter kundens behov och användningsområde. Välj bland trä, plåt, isolerade sandwichelement, massiva träelement eller betongelement. Utformningen och dimensioneringen av konstruktionen gör vi tillsammans med våra samarbetspartners som är dem allra bästa i branschen.

Du som kund kan då känna dig trygg att du får en konstruktion som är dimensionerad efter dem förhållande lokala kraven som finns hos dig.

Vi har kompletta bygglösningar till lantbruket och industrin.