facebook

Lely T4C Management program

Lely Astronaut samlar in en mängd data om dina kor, och alla dessa data lagras och bearbetas i dataprogrammet T4C.

Allt presenteras enkelt och överskådligt på Pc, surfplatta eller mobiltelefon så att du kan fatta bättre och snabbare beslut.

Lely har byggt upp T4C så att det ska vara lätt för dig som användare att se vilka djur som behöver extra uppmärksamhet. Det är viktigt att fånga upp signaler på eventuella hälsoproblem tidigt så att du kan vidta åtgärder innan det krävs behandling.

För att det ska vara överskådligt för dig, presenteras de mest centrala parametrarna grafiskt som KPI(key performance indicator). En mängd olika parametrar är förhandsbestämda och du väljer själv vilka som ska presenteras för dig.

T4C InHeard

InHeard är nio olika appar till smartphone, där du får olika funktioner från T4C direkt till din telefon. Syftet med detta verktyg är att du ska ha tillgång till nödvändig information när som helst och kunna göra eventuella åtgärder där och då, snarare än att behöva gå till kontoret och datorn för att göra dem.

Det finns också en separat app för rådgivare, där du kan dela olika nyckeltal med rådgivaren.

Läs mer om T4C InHeard här: www.lelyt4c.com

Ladda ner broschyr

Kundsupport

Teknisk support 24/7: 0934-177 77

Vill du veta mer?

Prata med oss om dina planer

  • Nytt stall eller renovering av befintligt?
  • Våra konsulter har idéerna och ser lösningarna
  • Få hjälp att effektivisera din produktion

Ring 0934-17770, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret nedan.

Fjössystem – Stall och utrustning till lantbruket - Hovudsida