facebook

Byggsäljare

I rollen som Byggsäljare för Fjössystem Bygg Sverige AB kommer du att få vara med i ett spännande företag som har stark tillväxt, och bli en del av ett nätverk både i Sverige och Norge med hög kompetens inom lantbruk. Fjössystem Bygg Sverige AB har sitt huvudkontor i Linköping, Vreta Kluster, och detta är placeringsorten för Byggsäljaren.

Fjössystem Bygg Sverige AB är ett bolag i Fjössystemer gruppen. Vi arbetar med att projektera och utföra alla typer av byggnader till lantbruk och industri. Vårt fokus är snabba leveranser med hög kvalitet, detta innebär för beställaren en låg byggkostnad med snabb produktionsstart. I de flesta projekt samarbetar vi med systerbolaget Fjössystem Sverige AB som säljer inomgårdsutrustning. Tillsammans är vi den enda helhetsleverantören inom lantbruksfastigheter. Vi vill värna om lokala värden och samarbetar därför mer än gärna med lokala aktörer.

Fjössystemer har 40 års erfarenhet av bygg och inomgårdsutrustning till lantbruk och idag omsätter Fjössystemer AS ca 900 miljoner NOK.

Om tjänsten

Som Byggsäljare är ditt huvudsakliga ansvar att skapa nya affärsmöjligheter genom att träffa både nya och befintliga kunder. Ofta görs detta i samverkan med säljare för systerbolaget som säljer inomgårdsteknik. I din roll som rådgivande säljare så för du dialog med kunderna genom att göra en behovsanalys och tillsammans hittar ni lösningar som du sedan gör offert och avtal på som baseras på ritningar och planlösningar som du fått från organisationen.

Byggsäljaren rapporterar direkt till VD.

Om dig

Är du en erfaren byggsäljare som längtar efter att få använda din entreprenöriella sida och vara en viktig kugge i Fjössystem Bygg Sverige AB fortsatta tillväxt? Lockas du dessutom av att vara den enda helhetsleverantören på marknaden? Då är det kanske dig vi söker!

För att lyckas med detta så ser vi att du har mycket goda erfarenheter som byggsäljare inom lantbruk. Har du dessutom erfarenhet av industribyggnader så kan det vara meriterande.
Vi ser att du har som lägst en gymnasieutbildning gärna inom bygg eller lantbruk. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och du har erfarenhet av offert- och avtalsarbete.

Som person drivs du av att göra affärer och skapa mervärde för dina kunder och företaget. Du har ett genuint intresse för dina kunder och deras frågeställningar och möter dessa på ett ärligt och professionellt sätt genom att lyssna och informera tydligt och enkelt. Du är effektiv och utvecklar genomförbara och proaktiva lösningar på problem. Du skapar med lätthet förtroende och når inflytande hos kunder och samarbetspartners. Du tycker om, och ser nyttan, med att samarbeta med kollegor över gränser, för att tillsammans nå bästa tänkbara resultat.

Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt, senast 31 maj, genom att klicka på länken längst ner. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

I den här rekryteringen samarbetar Fjössystem Bygg Sverige AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Johanna Grek Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073-6847739.

Om rekryteringsprocessen

Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen. Välkommen att höra av dig med frågor.

Välkommen med din ansökan: https://www.adecco.se/job...

Vill du veta mer?

Prata med oss om dina planer

  • Nytt stall eller renovering av befintligt?
  • Våra konsulter har idéerna och ser lösningarna
  • Få hjälp att effektivisera din produktion

Ring 013-20 34 70, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret nedan.

Fjössystem – Stall och utrustning till lantbruket - Hovudsida