facebook

Sälj- och leveranssupport

I rollen som Sälj- och leveranssupport för Fjössystem Sverige AB kommer du att och bli en del av ett nätverk både i Sverige och Norge med hög kompetens inom lantbruk. Fjössystem Sverige AB har sitt huvudkontor i Linköping, (Vreta Kluster), och detta är placeringsorten för denna person.

Fjössystem Sverige AB är ett bolag i Fjössystemer gruppen. Vi arbetar med att projektera och leverera inomgårdsutrustning till stall. Vårt fokus är snabba leveranser med hög kvalitet. I flertal projekt samarbetar vi med systerbolaget Fjössystem Bygg Sverige AB som utför alla typer av byggnader till lantbruk. Tillsammans är vi den enda helhetsleverantören inom lantbruksfastigheter. Vi vill värna om lokala värden och samarbetar därför mer än gärna med lokala aktörer.

Fjössystemer har 40 års erfarenhet av bygg och inomgårdsutrustning till lantbruk och idag omsätter Fjössystemer AS ca 900 miljoner NOK.

Om tjänsten

Som Sälj- och leveranssupport är ditt huvudsakliga ansvar att ta emot förfrågningar och order och registrera dessa i vårt affärssystem. Du kommer att ansvara för att boka leveranser och säkerställa att dessa kommer fram till rätt plats i rätt tid. Du har dagligen kontakt med säljare och leverantörer och supporterar dessa i diverse olika frågor.

Tjänsten är initialt på deltid på minst 50% men beräknas öka i takt med att företaget växer.

Om dig

Är du en erfaren administratör med erfarenhet av sälj- och leverans-supportarbete? Är du dessutom en fena på att "ha många bollar i luften"?
Då är det kanske dig vi söker!

För att lyckas med detta så ser vi att du har goda erfarenheter av att arbeta som administratör och är van med att arbeta för en säljorganisation med ansvar för orderregistrering, säljsupport och administration. Du har god vana av att arbeta i affärssystem.

Som person drivs du av att ge service och supportera dina kollegor för att tillsammans skapa affärsmöjligheter. Du är effektiv och utvecklar genomförbara och proaktiva lösningar på problem. Du skapar med lätthet förtroende och når inflytande hos kunder, leverantörer och kollegor.

Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt, senast 31 maj, genom att klicka på länken längst ner. Vi tar inte emot några ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I den här rekryteringen samarbetar Fjössystem Sverige AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Yvonne Rosell Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 073-6847167.

Om rekryteringsprocessen:

Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen. Välkommen att höra av dig med frågor.

Välkommen med din ansökan: https://www.adecco.se/job...

Vill du veta mer?

Prata med oss om dina planer

  • Nytt stall eller renovering av befintligt?
  • Våra konsulter har idéerna och ser lösningarna
  • Få hjälp att effektivisera din produktion

Ring 013-20 34 70, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret nedan.

Fjössystem – Stall och utrustning till lantbruket - Hovudsida