facebook

Byggprojektledare för Fjössystem Bygg Sverige AB

I rollen som Byggprojektledare för Fjössystem Bygg Sverige AB kommer du att få vara med i uppbyggnaden av ett spännande företag, och bli en del av ett nätverk både i Sverige och Norge med hög kompetens inom bygg.

I denna rekrytering samarbetar Fjössystem Bygg Sverige AB med Adecco.

Om företaget

Fjössystem Bygg Sverige AB är ett nystartat bolag i Fjössystemer gruppen. Bolaget skall projektera och utföra alla typer av byggnader till lantbruk och industri. Vårt fokus är snabba leveranser med hög kvalitet, detta innebär för beställaren en låg byggkostnad med snabb produktionsstart. Vi vill värna om lokala värden och samarbetar därför mer än gärna med lokala aktörer.

Fjössystemer har 40 års erfarenhet av bygg och inomgårdsutrustning till lantbruk och idag omsätter Fjössystemer AS ca 900 miljoner NOK.

I rollen som Byggprojektledare för Fjössystem Bygg Sverige AB kommer du att få vara med i uppbyggnaden av ett spännande företag, och bli en del av ett nätverk både i Sverige och Norge med hög kompetens inom bygg.

Läs mer om företaget på www.fjossystem.se

Om tjänsten

Som Byggprojektledare kommer du att ansvara för att samordna och koordinera olika byggprojekt runt om i landet. Du ansvarar även för att leveransen av respektive projekt går enligt plan tillsammans med våra underleverantörer.
Vid nya projekt är det ditt ansvar att leverera korrekta tidplaner och kalkyler som underlag. Tillsammans med VD kommer du att närvara på möten med nya och befintliga kunder för att sälja in och informera om kostnadskalkyler och kvalitetsval som kunden behöver ta. Du kommer även att vara med och träffa olika leverantörer på material och förhandla villkor för dessa.

Om dig

Är du en erfaren byggprojektledare som längtar efter att få använda din entreprenöriella sida och vara en viktig kugge i uppbyggnaden av nystartade Fjössystem Bygg Sverige AB?
Då är det kanske dig vi söker!

För att lyckas med detta så ser vi att du har goda erfarenheter som byggprojektledare där du har haft totalansvaret för olika byggen. Du har även erfarenhet av och är duktig på kostnads- och kalkylberäkningar. Har du erfarenhet av byggprojekt inom vårt segment; stall, lantbruk och/eller industrier så kan det vara meriterande.
Vi ser att du har som lägst en gymnasieutbildning inom bygg och anläggning. Det är även önskvärt om du har gått utbildning i Bas P och Bas U och arbetat som Kvalitetsansvarig tidigare.

Som person drivs du av att arbeta i projekt där mål och resultat är tydliga. Du har ett genuint intresse för dina kunder och deras frågeställningar och möter dessa på ett ärligt och professionellt sätt genom att lyssna och informera tydligt och enkelt. Du är effektiv och utvecklar genomförbara och proaktiva lösningar på problem. Du skapar med lätthet förtroende och når inflytande hos kunder och samarbetspartners.

Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt, senast 12 januari, genom att klicka på länken längst ner. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.
I den här rekryteringen samarbetar Fjössystem Bygg Sverige AB med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Johanna Grek Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 073-6847739.

Om rekryteringsprocessen:

Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen. Välkommen att höra av dig med frågor.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan! https://www.adecco.se/ansok/....

Vill du veta mer?

Prata med oss om dina planer

  • Nytt stall eller renovering av befintligt?
  • Våra konsulter har idéerna och ser lösningarna
  • Få hjälp att effektivisera din produktion

Ring 0934-17770, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret nedan.

Fjössystem – Stall och utrustning till lantbruket - Hovudsida